Hundstallet söker Marknadsansvarig (vikariat)

Marknadsansvarig (vikariat)

Kommunikations- & Insamlingsavdelningens huvuduppdrag är att utveckla och förvalta Hundstallets varumärke, marknadskommunikation och insamling från privatpersoner, företag samt stiftelser. Avdelningen består av Kommunikation, Marknadsföring (insamling), Event & Företagskommunikation, Testamenten samt Givarvård. Avdelningen leds av Kommunikation- & Insamlingschefen. Rollen är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning, start för uppdraget som vikarie är januari 2025.

Som Marknadsansvarig (ansvarig för Insamling) är du ansvarig för marknadsstrategin samt att leda, utveckla och koordinera de övergripande marknadsinsatserna. Du är aktiv i dialogen kring strategi, planering samt underhålla och proaktivt driva kampanjer, mediepartnerskap och mediesatsningar. 

Du kommer även att jobba med ansvar för medieköp i räckviddskanaler, digitala medieplattformar och innovationssatsningar med fokus på Hundstallets målsättningar.

Rollen ska säkerställa att Hundstallet ökar insamling, har hög innovationshöjd och synlighet  på medieplattformar samt maximerar insatserna som engagerar de olika målgrupperna samt så många givare, medlemmar och beslutsfattare inom olika affärsområden som är möjligt. Rollen är del av Kommunikations- & Insamlingsavdelningen.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken här senast den 25 oktober. Urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till Kommunikationschef Johnny Kroneld på johnny.kroneld@hundstallet.se