ArtiklarAtt vara jourhem till en hundstallshund

Vi på Hundstallet gör allt för att hundarna som finns hos oss ska må så bra som möjligt. Detta genom att vi går härliga promenader,... Read... Läs mer»

Så hjälper du din hund under nyår

Nu när julen står för dörren och dagarna kring nyårsafton kryper närmare vet jag att det inte bara är julmys som nalkas utan även jobbiga...... Läs mer»

Fira jul med hunden

Nu står julen vid dörren, en mysig tid med nära och kära. För att våra fyrbenta bästa kompisar ska få en lika härlig julafton finns... Read... Läs mer»

Kom och jobba med oss!

Ta chansen och var med på vår resa när Hundstallet växer med ytterligare ett hundstall. Då vi är i en mycket spännande tillväxtfas söker... Läs mer»

Aktiveringstips på promenaden

En promenad kan vara mycket mer än bara en promenad. Hundstallets Karolina tipsar om flera bra aktiveringsövningar som du kan göra just under er... Läs mer»

Aktivering och träning – så jobbar vi

En meningsfull vardag är viktigt för alla hundar. Men kanske extra betydelsefullt för att en hundstallshund ska få enharmonisk och rolig tid... Läs mer»

Upphittade och omhändertagna hundar – så jobbar vi

Idag tar Hundstallet emot cirka 500 hundar om året och när nya hundstallet i Alingsås öppnar kommer det att finnas plats för det dubbla.... Läs mer»

Årsprotokoll och årsredovisning

Under april arrangerades Hundstallets årsmöte. Stort tack till alla som deltag och allt engagemang. Bifogar nedan årsprotokollet och... Läs mer»

Nytt lagförslag kan göra det svårare att stoppa hundsmuggling

Det nya förslaget till ny djurhälsolag innebär att Tullverket inte längre kommer kunna stoppa fordon för att söka efter hundar. Detta kan leda... Läs mer»

Mjukt men inte mjukis

Det finns mycket att lära om själva lärandet av hundar. Petter Fahlin är hundpedagog på Hundstallet i Åkeshov och ansvarar för hundarnas... Läs mer»