Hundstallet Alingsås

I september 2020 fick vi bygglov för vårt tredje hundstall i Alingsås och den 23 februari 2021 togs det första spadtaget. Den 14 juni 2022 hade vi våran smyginvigning och välkomnade de första hundarna och den 3 september anordnades en stor invigning för allmänheten i samband med ett öppet hus. Hundstallet Alingsås är en modern och hållbar anläggning, specialutformad för att ge våra hundar det bästa tänkbara under den tid som de är hos oss. Här finns fina omgivningar som passar perfekt för promenader och aktiviteter.

Vill du läsa mer om bygget av Hundstallet Alingsås? Då ska du kika in här.

Våra tre hundstall

Åkeshov

Hundstallet Stockholm

Sedan 2005 finns Hundstallet i Åkeshov, ett stenkast från tunnelbanan och Åkeshovs slott. Här finns massor av härliga promenadstigar i skogarna och även en sjö att kunna bada i.

Alingsås

Hundstallet Alingsås

Vårt tredje hundstall står nu klart i ett naturskönt område utanför Alingsås. I september 2022 kunde anläggningen invigas och tas i full drift. Därmed har vi fördubblat vår kapacitet att ta emot hundar som är i behov av en andra chans!

Staffanstorp

Hundstallet Staffanstorp

Mitt på en åker utanför Staffanstorp i Skåne ligger vårt andra hundstall. Här finns en egen träningshall som våra hundar älskar!

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.