Hjälp oss ge våra seniorer en pension med guldkant

På Hundstallet tar vi emot hundar av alla storlekar, bakgrund och ålder. Att komma till Hundstallet kan för många hundar vara en lättnad med rutiner, omvårdnad och kärlek som inte varit självklart för många hundar. Men för en del hundar som exempelvis Smulan, är kontrasten från ett lugnt familjeliv till ett liv på Hundstallet stor, framförallt om man är lite till åren. 
Våra älskade seniorer. Ofta kanske de inte har så lång tid kvar i livet, en del har krämpor som kommer med åldern och för många är kanske det lite läskigt att öppna upp sitt hem för en äldre hund. Därför får ofta våra seniorer vänta längre på sin andra chans än en yngre hund. Därför är ditt stöd så viktigt.

Smulan hamnade på Hundstallet efter ändrade familjeförhållanden och är en ljuvlig dam på snart 9 år. Att hamna på Hundstallet är för många hundar en lättnad men för en del hundar, som Smulan, är kontrasten från ett lugnt familjeliv stor. För henne har tryggheten hos personalen varit nyckeln till att blomma ut. Hon är den perfekta kontorshunden som gärna sover till det smattrande ljuder av tangenter. 

Smulan har haft lite problem med ett ben och har behövt både besöka veterinär för undersökning men också rehabiliteringsövningar för att stärka upp kroppen. Tack vare personer som du har vi kunnat göra allt för Smulan. Nu väntar bara en sista insats, att hitta hennes för alltid hem. Med ditt forsatta stöd kan vi ge Smulan och våra andra älskade seniorer en pension med guldkant i ett eget hem.

Kan du hjälpa oss med en gåva så vi kan ge fler hundar som Smulan ett rikt, friskt och kärleksfullt liv som pensionär? 

Exempel på vad din gåva räcker till:
• 295 kr räcker till ett stalldygn
• 590 kr räcker till två stalldygn 
• 700 kr räcker till ett veterinärbesök

Ge din gåva här! Eller swisha direkt i appen till 123 90 05 570. Märk din gåva ”Senior”.  Du kan även skänka din gåva via Plusgiro: 90 05 57- 0 eller Bankgiro: 900-5570.

Tack för att du gör skillnad för hundar i nöd och bidrar till att ge fler hundar ett bättre hundliv!

Hundstallet är anslutna till Svensk Insamlingskontroll och är medlemmar i Giva Sverige. Allt för att du som givare ska känna dig trygg med att din gåva används på ett korrekt sätt.


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.