Ge hundarna den tid de behöver – din gåva gör skillnad!

En hund spenderar i genomsnitt 50 dagar på Hundstallet, ett genomsnitt har ökat med 11 dagar sedan 2022. Men en del hundar behöver mer tid, omvårdnad, rehabilitering och möjligheten att återfå tilltron till människor.

Då allt fler hundar som kommer till Hundstallet är i sämre skick behöver de mer vård och rehabilitering innan vi kan hjälpa dem hitta ett nytt för alltid hem. Du behövs för att ge hundarna den tid de behöver innan de är redo för en andra chans!

264 dagar. Kaiza fick inte uppleva den tryggheten som en valp behöver för att få en bra start i livet. Vi har därför behövt bygga upp förtroende och att hon ska förstå att människor är rätt roliga och inte farliga. Med det Kaiza upplevt har det krävts tid för henne att landa, och det är en av anledningarna till att det tar tid att hitta rätt typ av hem.

Vi är så tacksamma att vi haft möjligheten att ge Kaiza denna tid och det är ingenting vi hade kunnat göra utan gåvor från personer som du. Tack vare våra fantastiska givare har vi kunnat ge Kaiza den tid hon behövt för att återfå tilltron till människan och må bättre.  

Kan du hjälpa oss med en gåva så vi fortsatt kan ge våra långsittare den tid de behöver för att vara redo för sin andra chans? 


Skänk 295 kr, ett stalldygn, idag genom att swisha din gåva till 123 90 05 570 eller ge din gåva här! Märk din gåva ”Tid”. Tack för att du gör skillnad för hundar i nöd!

225 dagar till en andra chans

Tora är ett exempel på att det kan ta tid att hitta sin andra chans och att det kan behöva få ta tid. 


Tora kom till Hundstallet för första gången som valp och har inte haft en lätt start i livet. Vi hittade snabbt ett hem till henne och under en tid var hon den centrala punkten i familjen. Men tragiskt nog utvecklades allvarlig pälsallergi i familjen och Tora fick komma tillbaka till Hundstallet där det dröjde nästan 7 månader innan hennes nya familj dök upp. Vår fina Tora bor nu i ett aktivt hem och är så älskad som en hund ska vara.

Tack för att ni hjälpte oss ge Tora en andra chans! 


Vi är långsittare och redo för vår andra chans!


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.