Tina fick en andra chans – ge fler hundar ett bättre hundliv!

Som vi tidigare berättat möter vi allt fler hundar som är i behov av vård när de kommer till Hundstallet. Allt ifrån större veterinärmedicinska insatser till munsaneringar, lättare behandlingar och rehab. Tack vare våra givare har vi möjlighet att hjälpa många hundar på våra egna veterinärkliniker men för en del ingrepp behöver vi ta hundarna till djursjukhus eller större kliniker. 

Under januari till och med mars i år har vi lagt 1,2 miljoner på veterinärvård till våra hundar. Det är en ökning på ca 74% mot samma period 2023.

Tina är en av de hundar som vi, tack vare gåvor från personer som dig, har kunnat hjälpa. Lilla Tina var bara en valp när hon kom till Hundstallet. Hon var drabbad av cherry eyes, eller körsbärsöga som det också kallas. Att hundar kommer till oss med cherry eyes är allt vanligare. Det är en åkomma som inte alltid behöver avancerad veterinärvård, men som i Tinas fall, ibland behöver operation för att åtgärdas.

Vill du vara med och göra det möjligt för oss att fortsätta hjälpa hundar som Tina med veterinärvård? Swisha din gåva till 123 90 05 570 idag eller klicka här. Märk din gåva ”Tina”

Vi kunde hjälpa Tina med den vård hon behövde och nyligen flyttade hon till sitt för-alltid-hem där hon är så högt älskad som en hund ska vara.

Tack för att du gör skillnad för hundar som Tina!


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.