Stora, små, rufsiga och släthåriga – många olika hundar behöver hjälp

Ras, ålder eller bakgrund spelar ingen roll, på Hundstallet hjälper vi så många hundar vi kan. Förra året tog vi emot rekordmånga hundar och antalet stalldygn ökade med 72 procent mot 2021. Detta var möjligt att genomföra tack vare stöd från hundälskare som dig. Men trots denna ökning är det fortfarande många hundar som väntar på att få hjälp. 


Varje dygn en hund är på Hundstallet kostar i genomsnitt 295 kronor. Detta täcker grundläggande kostnader som mat, promenader och en egen box. Ökat behov = ökat antal stalldygn. Vi ser att behovet av att hjälpa hundar i nöd fortsätter att öka och du som är givare till Hundstallet är med och gör det möjligt att ta emot ännu fler hundar under 2023.


Hoppas att du vill fortsätta vara med och hjälpa utsatta hundar! Ge 295 kronor, ett stalldygn, idag genom att Swisha till 123 90 05 570 eller genom att klicka här. Märk din gåva ” FRAMTID” och ge fler hundar chansen till ett fantastiskt liv i ett kärleksfullt hem. 


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.