När det värsta händer – kan du ge en andra chans!

En trafikolycka med ett tragiskt slut där en kvinna och man omkom. I bilen fanns inte bara dem utan även deras två hundar som mirakulöst överlevde utan större skador. Sökandet efter någon som kunde ta hand om dem slutade med att anhöriga bad Hundstallet om hjälp då de själva inte hade möjlighet att ta hand om Jawa och Rocky, hur gärna de än ville. Tack vare stödet från våra givare kunde vi välkomna dessa två fantastiska individer till oss och ge dem en trygg plats att landa på innan vi började söka efter deras nya hem.  

När tryggheten i matte och husse försvinner är det en stor omställning för vilken hund som helst, med ytterligare ett trauma av en olycka i bagaget var det viktigt för oss att stötta dessa två med massor av kärlek och närhet. De var till en början mycket vilsna och sökte trygghet i det som de kände till, nämligen varandra. Därför var det viktigt för oss att de skulle få möjligheten att fortsätta bo tillsammans. 

Alla hundar som kommer till Hundstallet har en historia, ibland vet vi hur den ser ut men oftast inte. Oavsett bakgrund gör vi allt vi kan för att alla hundar ska känna sig trygga, få vård, rehabilitering och den mat och berikning. 

Allt vi kan göra för hundar som kommer till Hundstallet, kan vi göra tack vare människor som du. Människor som tror, precis som vi, att alla hundar förtjänar en andra chans. Tack vare dig kan vi ge hundar som Jawa och Rocky allt de behöver!

Vi hoppas att du vill fortsätta hjälpa oss ge hundar som Jawa och Rocky en andra chans i livet?

Exempel på vad en gåva kan räcka till:

• 700 kr räcker till ett veterinärbesök 
• 400 kr räcker till en vaccination 
• 295 kr räcker till ett stalldygn

Ge din gåva här! Eller swisha direkt i appen till 123 90 05 570, skänk en gåva via pg 90 05 57-0 eller bg 900-5570. Märk din gåva ”2chans”. Tack för att du gör skillnad för hundar i nöd och bidrar till ett bättre hundliv! 
Jawa och Rockys tragiska historia fick en nystart på Hundstallet och glädjande kan vi berätta att de idag har fått en andra chans i ett nytt hem, tillsammans.


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.