Från ett liv i misär till en andra chans – din hjälp behövs!

Ibland sker saker som gör att det går över styr. Många gånger ser vi hundar som kommer från djursamlare, där intentionerna i många fall från början varit goda men där det till slut blir fel. Till följd glöms flera liv bort i ett gammalt, smutsigt och kallt hus.

Ina, Irra och Itta är bara tre av de hundarna som kom till oss en kall dag i februari. Vi vet inte exakt hur länge dessa hundar tillsammans med flera andra levt under miserabla förhållanden utan ordentlig omsorg. När de kom till oss var klorna för långa, många behövde vård och med illa åtgången päls. Vi behöver din hjälp för att ge dessa hundar en andra chans till ett bättre hundliv!


Att ta emot hundar som levt i misär är ingen ovanlighet för oss på Hundstallet men det är alltid lika känslosamt för alla inblandade. Hundar vars liv vi inte vet något om, vad de varit med om eller upplevt. Allt vi vet nu är att vi ska göra allt vi kan för att de ska få en andra chans i livet!

Vi behöver dig för att ge dessa Ina, Irra, Itta och många, många fler hundar möjligheten till ett bättre hundliv än de tidigare känt till!

Exempel på vad din gåva räcker till:

• 100 kr räcker till mat, godis och berikning i två dygn för en hund
• 295 kr räcker till ett stalldygn
• 400 kr räcker till en vaccination

Swisha din gåva idag!

Ge din gåva här! Eller swisha direkt i appen till 123 90 05 570. Märk din gåva ”39LIV”.   Tack för att du gör skillnad för hundar i nöd! 


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.