PressarkivAktuellt

SVT Morgonstudion besöker Hundstallet

Idag besökte SVT Morgonstudion oss på Hundstallet i Åkeshov. Vi pratade om att den allt svårare ekonomiska situationen i samhället gör att... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet besöker Nyhetsmorgon

Vi gästade Nyhetsmorgon och berättade om vår verksamhet. Vi pratade just om att vi nu har ett högt tryck, vilka hundar som vi får möta... Read... Läs mer»

Aktuellt

Premiär för vår podd Hundstallet!

Nu händer det! Ett av våra projekt som vi jobbat stenhårt med under året och som vi äntligen får dela med er! Vi har startat... Read more... Läs mer»

Pressarkiv

SVT på Hundstallet i Alingsås – om ”coronahundar”

SVT Nyheter Väst har besökt Hundstallets nybyggda anläggning i Alingsås. Stallchef Frida Larsson fick svara på frågor om hundar som lämnats in... Läs mer»

Pressarkiv

TV4 på Hundstallet: ”Markant ökning av förfrågningar”

Flera medier har den senaste tiden uppmärksammat Hundstallets statistik över mottagna hundar under det första halvåret i år. Det handlar... Läs mer»

Pressarkiv

Medier på besök i Staffanstorp om ökat tryck på Hundstallet

När Hundstallet gick ut med statistik om hundar som lämnats in till verksamheten under årets första halvår, så var det flera nyhetsmedier som... Läs mer»

Pressarkiv

P4 Göteborg besökte Hundstallet i Alingsås

I mitten av juli fick vi fint besök av Sveriges Radio P4 på Hundstallet i Alingsås där vår stallchef Frida berättade om vårt nyöppnade... Läs mer»

Aktuellt

P4 besöker Hundstallet

Under Öppet Hus i Åkeshov den 22 maj besökte P4 oss för att prata om att allt fler har valt att skaffa hund under pandemin... Read more... Läs mer»

Aktuellt

Hundstallet gästar RIXFM

I veckan gästade Hundstallet RIXFM. Vi pratade om vår verksamhet och vad det innebär att ta hand om en omplaceringshund. Vad är viktigt att... Läs mer»

Aktuellt

SVT besöker Hundstallet

För en tid sedan besökte SVT nyheter oss på Hundstallet för att tala om vi märker av någon skillnad av att fler har valt att... Read more... Läs mer»