267 utsatta hundar fick nya hem under första halvåret i år!

Härliga nyheter! Under första halvåret i år har Hundstallet hittat nya kärleksfulla hem till rekordmånga av hundarna som av olika anledningar hamnat hos oss. Så många som 267 hundar fick fram till sista juni sin andra chans – det är över dubbelt så många som vi lyckades omplacera under samma tid förra året. Du ska veta att detta endast varit möjlig tack vare gåvor från dig och andra hundvänner!

Det är underbart att så många av våra hundar har fått en familj, men trots det har vi fortfarande fullt på våra stall med hundar hos oss som väntar… Under tiden det är hos oss behöver de mat, promenader, lek, vård, mediciner, tak över huvudet och mys. Och fler hundar kommer till oss nästan dagligen.

Vill du hjälpa oss ta hand om dem och att hitta nya hem till dem?  En gåva på 150 kronor räcker till exempel till mat och berikning för en hund i tre dagar.

Klicka här och ge din gåva

Eller swisha din gåva till 123 90 05 570.   

Tack på förhand

Hundstallet PS. Valparna på bilden föddes på Hundstallet. Deras mamma kom till oss undernärd och dräktig. Både valpar och mamman har nu fått nya hem. 


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.