Ge en hemlös hund möjligheten till en nystart 2023!

Alla hundar förtjänar ett kärleksfullt hem och för många hundar är Hundstallet den organisation som ger dem möjligheten att få det. Under 2022 omplacerade Hundstallet över 250 hundar. Det är dubbelt så många som 2021. Men Chapo, Wille och Sven är några av de hundar som fortfarande letar efter nya hem.

Första dagarna på Hundstallet är stor omställning för alla hundar. För en del är det första gången som de möter en vänlig hand, får kärleksfulla klappar, en varm bädd och mat. Andra har mist en kärleksfull matte eller husse och är ovana vid att sova ensamma och att gå på promenad med nya människor. Det blir en stor omställning men också en stor möjlighet. Du som skänker pengar till Hundstallet är med och gör det möjligt för alla dessa hundar att hitta ett nytt kärleksfullt hem. Du är med och räddar hundliv!

Vill du hjälpa en hemlös hund i väntan på att den får ett nytt hem? Ge 200 kr idag som räcker till mat och berikning i fyra dagar för en hund.

Med ditt stöd kan vi göra skillnad för fler hundar. Ge en hund möjligheten till en nystart 2023, ge en gåva idag genom att Swisha 200 kr till 123 90 05 570 eller genom att klicka här. Märk din gåva ” NYSTART”

Din gåva ger fler hundar möjligheten att leva ett lyckligt liv i ett kärleksfullt hem!


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.