Hjälp oss ge hundarna på Hundstallet en lugn och trygg jul- och nyårshelg!

Jul och nyår kräver oftast mer av oss på Hundstallet. Antalet hundar som lämnas in ökar och vi måste vara förberedda på att inackorderade fler än vanligt. Vi måste ha mat så det räcker, tillräckligt många boxar lediga, jourhem redo och inte minst måste vi ha kvalificerad personal på plats för att kunna ge rätt omsorg och stöd till hundar över helgerna.

Nyårsafton är extra intensivt! 

För att minimera risken för att hundarna ska bli skrämda och oroliga över nyår tejpar vi för fönstren för att stänga ute ljusblixtar från fyrverkerier, lägger täcken över boxar för de hundar som vill gå undan och vi sätter på musik för att dämpa ljudet av smällare.

Personalen arbetar i tre-skift för att ha full koll på hundarna och vi har veterinär tillgänglig om en hund blir så rädd att den skulle behöva något lugnande. Vi gosar, klappar och ger våra fyrbenta vänner all den kärlek de är värda. Och det är tack vare givare som du som det här är möjligt att genomföra!

Snälla – hjälp oss ge våra hundar en lugn och trygg jul- och nyårshelg. 

Swisha din gåva här
Eller Swisha direkt i appen till 90 05 570. Märk din gåva ”Julgåva”. 

God Jul!
Hundstallet


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.