Många hundar behöver nytt hem!

Vi har omplacerat 151 hundstallshundar mellan 1 januari och 30 april i år. Det är nästan dubbelt så många som samma period föregående år. Men det är ett fortsatt högt tryck av hundar som behöver ett nytt hem. I snitt vistas en hund på Hundstallet i 39 dagar, varje dag som en hund är hos oss kostar igenomsnitt 295 kronor. Detta täcker grundläggande kostnader som mat, promenader och en egen box. Med ditt fortsatta stöd kan vi hjälpa fler hundar.

När hundarna är på Hundstallet får de även all veterinärvård och rehabilitering de behöver. För att detta arbete ska gå att genomföra är vi beroende av stödet vi får från dig som givare, eftersom vi inte får några statliga bidrag. Det är din gåva som skapar möjligheter att fortsätta vårt arbete med att hjälpa hundar i nöd. Stort tack för att du är med och gör allt detta möjligt.  

Hoppas att du vill fortsätta vara med och hjälpa hundar som behöver ett nytt hem! Swisha 295 kronor till 123 90 05 570 eller klicka här. Märk din gåva ”NYTT HEM” och ge fler hundar en andra chans till ett fantastiskt liv.


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.