Många valpar kommer till Hundstallet

Den senaste tiden har det kommit in flera dräktiga tikar, valpkullar och ensamma valpar till Hundstallet. Valpar behöver extra mycket tillsyn och detta kräver extra resurser. Det händer att ensamma valpar får följa med en hundskötare hem i väntan på att den ska få komma till ett jourhem. Dräktiga tikar behöver extra övervakning och en lugn och trygg miljö. Nu behöver vi ditt stöd för att kunna ge valparna en bra start i livet.

På Hundstallet, och i våra jourhem, jobbar vi målmedvetet med våra omhändertagna valpar. De första levnadsveckorna är extremt viktiga för att valparna ska kunna växa upp och bli fina hundar. Om någon valp inte har fått dia ordentligt blir den tilläggsmatad för att kunna utvecklas som den ska. Efter ett tag ser vi till att både socialisera och miljöberika dem på olika sätt. De blir även vaccinerade, id-märkta, registrerade och veterinärbesiktigade. För var dag som går blir de tryggare och starkare och kan förberedas för deras familjer och få den plats de förtjänar i ett kärleksfullt för-alltid-hem. Tack för att du är med och gör allt detta möjligt.

Hoppas att du vill fortsätta vara med och hjälpa hundarna som kommer till Hundstallet! Swisha 295 kronor till 123 90 05 570 eller klicka här. Märk din gåva ”VALP” och ge fler hundar en chans till ett kärleksfullt liv.


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.