När matte eller husse inte finns kvar – gör din gåva skillnad

Ibland finns det ingen som kan ta hand om hunden när husse eller matte går bort eller när andra oväntade händelser inträffar som till exempel ändrade familjeförhållanden. För många hundar är det en traumatisk upplevelse att förlora sin matte eller husse. Din gåva gör det möjligt för en hund att få komma till tryggheten på Hundstallet, för att sedan få sin andra chans till ett nytt kärleksfullt hem.

Bibbi är en av hundarna som har kommit till Hundstallet efter att hon förlorat sin familj. När Bibbi kom till oss hade hon bott i misär efter att hennes ägare gått bort. Hon var mycket rädd men under tiden hon bodde på stallet utvecklades hon enormt och blev en mer trygg och social hund. Tack vare gåvor från givare som dig har Bibbi nu fått komma till ett kärleksfullt hem.

Nu kan du vara med och hjälpa en hund som Bibbi och rädda ett hundliv till.Ge 150 kronor Swisha till 123 90 05 570 eller klicka här. Märk din gåva ”HOPP”. Tack för ditt engagemang – din gåva gör skillnad för en hund i nöd!


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.