Vad händer när ens bästa vän inte längre finns vid ens sida?

Ibland är det inte bara mänskliga anhöriga som lämnas kvar när någon går ur tiden, utan även en fyrbent vän. Hundar som har levt i trygghet och kärlek, står ensamma kvar när deras bästa vän går bort. Då finns Hundstallet där i väntan på den som kommer älska hunden villkorslöst, dennes andra chans. 

Nanok är en som blev kvar när husse lämnade jordelivet. Vem skulle nu bli hans träningskompis och som delade soffan om kvällarna? Än vet vi inte vem denne någon är, men tack vare att han fick komma till Hundstallet så har han en trygg plats med vänner som kommer göra sitt yttersta för att hitta hans nya själsfrände. Nanok är nämligen inte ensam om detta öde. Men för många hundar är det en jobbig omställning att gå från älskad familjehund till hundstallshund. Vi jobbar mycket med att hundarna ska känna sig trygga när de kommer till oss och för att de ska få sin andra chans så fort som möjligt.

Vill du vara med och ge hundarna som blivit kvar en andra chans till kärlek? Swisha 100 kr eller valfritt belopp till 123 90 05 570 eller använd formuläret nedan, så hjälper du en hjärtekrossad hund att få en andra chans i livet! Märk din gåva ”Våffla”

Tack för att du gör det möjligt för hundar som Nanok att få uppleva kärlek igen!


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.