Var med och ge hundar chansen att leva, inte bara överleva!

Många av hundarna som kommer till Hundstallet har haft en tuff start i livet där deras fokus har varit att försöka överleva. En av dessa var ett och ett halvt åriga Fey. Hon var i väldigt skick när hon lämnades in till oss på Hundstallet. Innan dess hade hon behövt kämpa för att överleva på en plats med många andra hundar och var inte van vid människor. Och dessutom var hon dräktig! Tack vare givare som dig kunde Fey föda sina valpar tryggt och säkert hos oss på Hundstallet.  

Fyra pigga och glada valpar är nu på väg att flytta till sina nya hem. Fey som var väldigt försiktig och osäker när hon kom börjar nu visa sin nyfikna och lite busiga sida och våra hundskötare jobbar med att ge henne all den stöttning och omvårdnad hon behöver för att kunna bli omplacerad. Tack för att du är med och gör allt detta möjligt.  

Hoppas att du vill fortsätta vara med och hjälpa hundar som Fey! Swisha 200 kronor till 123 90 05 570 eller klicka här. Märk din gåva ”LEVA” och ge fler hundar en andra chans till ett fantastiskt liv.


Våra senaste Hundstallet kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.