Ace


Ras: Blandras med Rottweiler och Amstaff
Mankhöjd:
Ålder: 1 år och 1 månad
Vikt: 32 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Äldre tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Träningsmotiverad och arbetstörstande
Placeringsort:Stockholm
Om Ace:

Här är pangkillen Ace! Han är en glad, energifylld kille som älskar livet och människor. Ace föddes här hos oss på hundstallet, men har kommit tillbaka till oss då det tyvärr inte längre fungerade ihop med familjens andra hund. Det är därför av största vikt att Ace får ett nytt hem där han får vara ensamhund. Ace har lekt bra och umgåtts trevligt med andra stora hundar – men han ska inte bo med annan hund.

Ace tidigare familj har berättat att Ace älskar närhet och han sover alltid med matte i sängen, han har fått vara med i soffan och han ligger då alltid nära och helst i knät. Ace förstår inte alltid hur stor han är och det har hänt att han har vält vardagsrumsbordet när han låg under det och sedan reste på sig. Ooops!

Han har varit med överallt och det har inte varit några problem att sova på hotell, åka tåg, buss, gå på café och restauranger. Han är jätteduktig i sin passivitet. Ace klarar också av att vara ensam hemma i några timmar med begränsat utrymme. Han har då sovit gott i en bädd i hallen.

Att vara i skogen är det bästa Ace vet utöver träning och mys. Han kan inte gå lös på grund av stort viltintresse. I tidigare hem så var dom ute mycket i skogen, klättrade på berg, över stock och stenar. Ace mår bra av att få använda kroppen fullt ut!

Ace älskar att träna, och mår bra av att få ha en ordentlig arbetsuppgift. Här både intelligent och snabblärd. I sitt tidigare hem har Ace b.la. gått kurser och tränat följande:

  • Valpkurs
  • Vardagslydnad
  • Freestyle
  • Rallylydnad nybörjar startklass 
  • Balans och koordination
  • Parkour
  • Nosework

 Ace tidigare matte hade precis ansökt om tävlingslicens för att tävla i Rallylydnad Nybörjarklass.

Ace älskar vatten och har redan tagit sitt första dopp för i år. 

Vi söker:

Ace önskar ett hem med någon som har ett stort intresse för hundsport och som vill fortsätta arbeta vidare på hans kunskaper och lyfta fram hans fulla potential! Vi ser gärna att du arbetar belöningsbaserat och med positiv förstärkning i alla lägen.

Han behöver ett hem utan andra hundar och djur och vill inte bo med yngre barn.

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.