Sancho


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 45 cm
Ålder: Snart 1 år
Vikt: 15 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Hundvana barn
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv och arbetsvillig
Placeringsort:Alingsås
Om Sancho:

Sancho är en glad och energisk unghund på snart 1 år. Han tycker mycket om när det går undan, och föredrar att få springa ruset av sig, samt att busa! Sancho är en blandning med bland annat bodeguero, och besitter därmed stor jaktlust. Han älskar med andra ord att få spana efter vilda djur i skogen, och kan bli väldigt stark när han får upp ett spår i skogen. Följer man efter honom då kan man hamna på alla möjliga okända stigar!

Vi söker:

Till Sancho söker vi en ägare som tycker om att vara aktiv tillsammans med sin hund. Sancho hade älskat att få följa med ut på springturer, vandra, spåra eller att få testa på nosework. Han är en sprallig och rolig hund som behöver få sin dagliga motion för att må bra. När han inte är ute och rör på sig vill han gärna mysa upp sig i ditt knä. Sancho är en väldigt trevlig kille, som njuter av varenda sekunds uppmärksamhet.

Det Sancho behöver jobba mer på är att gå ner i varv. Han kan ibland vara lite för ivrig och uppjagad, vilket leder till att han kan börja dra mycket i kopplet eller nafsa lite. Tar man det lugnt och vägleder honom på rätt sätt är han enkel att avleda, men det krävs att den nya ägaren jobbar aktivt med detta. Sancho är väldigt godis-motiverad, så tränar man mycket med honom är han enkel att få kontakt med. Får Sancho syn på godiset gör han nästan vad som helst för att förtjäna det. Han älskar att träna och med god belöning kommer han göra vad som helst för att göra rätt!

Sancho har tidigare bott tillsammans med en annan hund, samt med barn – och kan fortsättningsvis även göra det även i sitt nya hem. Sancho är en otroligt snäll och mysig kille, som bara vill ha kärlek och uppskattning. Han drömmer nu om att få hitta en aktiv ägare som vill ge sig ut på vandringar och som inte har något emot att han kommer ha stenkoll på allt som rör sig i skogen. Känner du att du kan erbjuda Sancho ett härligt liv? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på denna superkille!

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.