Tryggve


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 65cm
Ålder: 11 Månader
Vikt: Ca 50kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Barn i skolåldern
Kan bo med hund:Eventuellt med en stabil tik
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Klumpig och snäll
Placeringsort:Staffanstorp
Om Tryggve:

Här har vi Trygge, en unghund med stort hjärta!

Han är fortfarande valp i både kropp och knopp. Enligt uppgift ska han vara blandning med cane corso. Han är en riktig äventyrare och älskar fart och fläkt. Han är i den så kallade ”spökåldern” där han kan tycka vissa nya saker blir läskiga, men med pepp och mod så tar han sig fram i den stora världen med bravur. Han är inte alls medveten om sin stora storlek och kan därför upplevas klumpig. Han sitter gärna i knäet och myser och närkontakt är bland det bästa som finns. Tryggve har en del vakt i sig och han älskar att sitta ute och hålla koll på omgivningen. Han är fortfarande valp och behöver lära sig vardagslydnad samt allt vad den stora världen har att erbjuda.

Vi söker:

Till Tryggve söker vi ett kärleksfull hem som ser charmen med en stor klumpig knähund.
Han önskar att få bo med trädgård så han kan få vakta tomten då detta är en favoritsyssla, samt att få kunna springa av sig. Tryggve behöver en familj som gärna har erfarenhet av liknande raser sedan tidigare, en familj som är villiga till att ta sig an en valpig kille som behöver vägledning ut i vuxenlivet. Nya hemmet behöver styrkan för att kunna hålla honom då han kan dra en del i kopplet.

Trygge kan bo med barn i skolåldern, dock bör man vara medveten om att han är en stor valpig och busig kille. Vi tror även att han klarar av att bo med en annan stabil tik.

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.