Bulten


Ras: Blandras med ovtjarka
Mankhöjd: Ca 70cm
Ålder: 3,5år
Vikt: Ca 65kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Ev med stabil tik
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Lugn och självständig
Placeringsort:Staffanstorp
Om Bulten:

Här har vi ståtliga Bulten!

Han är en blandning med ovtjarka. Bulten är en stor och stark kille med integritet. Det kan ta lite tid att lära känna Bulten och få hans förtroende men så fort man lärt känna honom så blommar hans personlighet ut. Bulten är han en trogen och lojal kompis som gärna sitter i knäet och myser med de han känner sig trygg med.

Bultens favoritsyssla är att strossa runt i trädgården. Han vill helst ligga ute och mysa oavsett väder.

Bulten har tyckt att hantering så som klippa klor, pälsvård osv varit jobbigt. Vi har hanteringstränat honom hos oss och han gjort fina framsteg. Så nu är pälsvård något han tycker om. Nya hemmet kommer behöva fortsätta denna träning på ett positivt och belöningsbaserat sett.

Vi söker:

Till vår ståtliga Bulten söker vi efter ett hem som har stor hundvana av liknande raser sedan tidigare. Bulten vill bo stort, med stor inhägnad tomt som han dagligen kan få patrullera och hänga så mycket som möjligt. Då Bulten har ovtjarka i sig ska man vara medveten om att han har vaktegenskaper. Han vill inget mer än att få en varm och kärleksfull famn att kunna mysa i på kvällarna, en perfekt myskompis. Bulten behöver någon som kan hjälpa honom att bli trygg i hantering och han behöver någon som har styrkan för att kunna hålla honom då han kan bli stark på promenaderna.  Vi söker efter ett hem utan småbarn då han inte är van vid barn.
Han uppskattar tikar och han är van vid boskapsdjur.

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.