Bolt


Ras: Blandras
Mankhöjd:
Ålder: 1 år 3 månader
Vikt: 25 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Clownig & sprudlande
Placeringsort:Stockholm
Om Bolt:

Bolt! Vår underbara, positiva och fartfyllda superhund söker nu sitt nya hem! 

Bolt är en ung grabb med en stor och lite clownig personlighet – och ett jätte-jätte-stort hjärta, som bara väntar på att få växa och slå lite extra hårt för en superhjältekompis.  

Bolt behöver hjälp att hitta sitt inre lugn och komma ner i varv och han behöver en sund balans mellan aktivitet och vila. Superhundar som Bolt har ofta väldigt stora känslor, så han behöver någon som kan stötta honom i att hantera sina superstora super-känslor. Gärna i form av olika avreaktioner. Han tycker att det är jobbigt att bli lämnad och kommer behöva mycket träning för att kunna klara av detta.  

Bolt är mycket engagerad i det han tar sig an och utför saker med en stor entusiasm. Han är otroligt följsam och belöningsmotiverad. Och den här superkillen är en STJÄRNA på parkour, han har en strålande kroppskontroll och älskar att ta sig an utmaningar i skogen.  

Vi söker:

Han behöver en stabil familj som har en vardag med tydliga rutiner men samtidigt någon som har en stor portion humor, massor av kärlek och ett stort tålamod.

Kontaktperson:

zandra@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.