Mattis


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 50 cm
Ålder: 2 år
Vikt: 33 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Stabil tik
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Aktiv och kärleksfull
Placeringsort:Staffanstorp
Om Mattis:

 Mattis en är härlig kille med stort hjärta. Han vill gärna vara nära alla dygnets timmar och tackar inte nej till en skogspromenad. Mattis är både mysig, aktiv och snäll. Han kan lätt gå upp i stressnivå och behöver då hjälp att lugna sig igen. Han blir alltid glad när man kommer med kopplet och han vet att han ska få komma ut. Med glädjeskutt hoppar han i sin sele och gör sig beredd på att följa med på alla äventyr. 

Nya hemmet kommer att behöva göra upp en plan för ensamhetsträning, grundlydnad och även lättare hanteringsträning. 

Mattis kan bli intresserad och taggad i hundmöte och man kommer då behöva ha styrkan att hålla honom.

Vi söker:

Till Mattis söker vi ett lugnt hem där han kan få komma till ro och blomma ut. Han är en härlig kompis som gärna följer med på alla möjliga upptåg och äventyr. Han vill ha ett aktivt hem men också en given plats under filten i soffan.
Mattis har många promenadkompisar på stallet men vill gärna bo som ensamhund och få all uppmärksamhet själv.

Söker du en kompis i vått och torrt så kanske Mattis är den just du söker. Tveka inte att anmäla just ditt intresse för våran härliga Mattis.

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.