Milou


Ras: Blandras
Mankhöjd:
Ålder: 1 år 3 månader
Vikt: 5.3 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ja 10+
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv, rolig & supergo
Placeringsort:Stockholm
Om Milou:

Den stora grabben som föddes i en liten kropp! Han är en kille som väntar på att få utlopp för sin energi och att få upptäcka världen i sitt nya hem. Han vill busa, gå kurser, mysa, åka på utflykter och vara en självklar del i sin nya familj.

Han älskar mys och att kura ihop sig tätt intill sin människa i soffan. Ute kan han skälla på andra hundar och vara lite reaktiv, men han har gjort jättestora framsteg hos oss och i hans jourhem. Detta är något man ändå behöver jobba med framöver, genom att vägleda och stötta honom. Ute är han nyfiken på sin omgivning och vill gärna få tid till att se sig omkring. Han är nyfiken på möten när han är ute och kan dra och vilja fram, Vid sådana tillfällen kan man passa på att få in t ex skvallerträning.

Han har inte riktigt förstått vad leksaker är och hur roliga de kan vara, men i jourhemmet har han gjort lite lekinviter och visar på stor utveckling även där. Han är ung och har tyvärr inte fått den lättaste starten i livet. Han behöver en trygg och lugn famn att landa och blomstra i.

Han är duktig på hantering som att torka tassar, borsta pälsen osv, när man gör det till en mysig stund för både människa och hund.

Han är en ung och osäker kille av terrierblandning vilket man behöver vara medveten om. Han är mycket hund i en liten kropp som kommer behöva såväl mental som fysisk stimulans för att må bra. När Milou får utlopp för sin energi och hittar konstruktiva sätt att hantera sin omgivning på, så är han helt underbar och så rolig.

Detta charmtroll väntar på sin familj och att få visa den vilken toppenkille han är.

Vi söker:

Milou behöver ett hem som tar sig an honom med en självklarhet på allt roligt som världen har att erbjuda. Som förstår att även en urgullig liten hund behöver mer än mysiga stunder i soffan.

Han kan bo både i lägenhet och i hus. Vi ser nog att han helst vill bo som ensamhund även om han säkert skulle vilja ha trygga och fina hundkompisar.

Kontaktperson:

zandra@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.