Armani


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 3 år och 9 månader
Vikt: 31 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt tik
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Arbetsvillig och mysig
Placeringsort:Alingsås
Om Armani:

Armani är en kille som älskar att busa i rastgården, träna på lydnadsövningar, ge sig ut på långpromenader eller att bara ta det lugnt i soffan. Han är en av stallets mysigaste hundar, och man ser honom ständigt liggandes i någon av hundskötarnas knä. Armani har ingen aning om hur stor han är, utan ser det som en självklarhet att ligga utsträckt i knäet för klappar och gos. Gärna så länge som möjligt!

Vi söker:

Till Armani söker vi en ägare som tycker om att engagera sig i olika hundsporter, men också att ta det lugnt. Armani är en malinois-blandning, och kommer därmed med mycket arbetsvilja. Han älskar att träna, och brinner framför allt för bollsök! Armani är nämligen väldigt föremålsintresserad, och är otroligt duktig på att hitta gömda föremål. Speciellt favoritbollen! Armani söker noga och metodiskt, och löser det alltid hur bra som helst. På grund av sitt stora intresse för sökövningar ser vi helst att Armani får flytta till ett hem som vill fortsätta träna honom i detta, då han tycker det är väldigt roligt. Förutom sökövningar tränar Armani gärna på tricks och kommandon, samt ger sig ut på löprundor eller vandringar. Det är dock viktigt att det inte blir för mycket aktivitet för Armani, utan att man även tar det lugnt med honom. Långa mysstunder i soffan är nämligen Armanis grej. Han är en riktigt mysig kille som trivs väldigt bra uppkrupen med någon han tycker om.

Något som är viktigt att veta om Armani är att han inte är van vid att vara ensam. Därför behöver han få komma till en ägare som har möjlighet att minimera ensamhetstiden så mycket som möjligt. När Armani har landat ordentligt i sitt nya hem kan man börja ensamhetsträna honom, men i början är det viktigt att Armani inte lämnas ensam. Nu hoppas vi att underbara Armani ska få hitta sitt drömhem; ett hem där han får utlopp för sin arbetslust, samt otroligt mycket kärlek och gos. Känner du att du saknar en aktiv soffpotatis därhemma? Då kanske Armani är hunden för dig.

Kontaktperson:

elva@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.