Donut


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 50 cm
Ålder: Ca 1år
Vikt: Ca 38 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Barn i skolåldern
Kan bo med hund:Ev med stabil tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Snäll och busig
Placeringsort:Staffanstorp
Om Donut:

Donut kom in till oss som valp och fick sedan flytta till sitt nya hem. På grund av ändrade familjeförhållande är han nu tillbaka och söker sitt för-alltid-hem.  

Donut är en stor kille med ett stort hjärta och som älskar att vara nära sin människa.  

Hans unga ålder skiner igenom hans tuffa yttre och den busiga lilla valpen kommer fram med sin klumpiga kroppskontroll och dåliga impulskontroll.  

När Donut blir glad kan han bli hoppig och yvig därför söker vi ett hem utan mindre barn.  

Donut älskar att spendera tid i skogen och gå långa härliga promenader. Han nosar och strosar och tar gärna en picknick i det gröna. Efter skogspromenaden tar han en välförtjänt paus i soffan eller sängen tätt intill eller ovanpå sin människa.

Vi söker:

Till Donut söker vi en familj som ser honom som en självklar familjemedlem och som har styrkan att hålla honom. Han är en stor, snäll kille som kan dra mot andra hundar på promenad.
Vi söker en familj med minimal ensamtid då Donut alltid har fått följa med på alla äventyr som en vardag kan innebära i sitt förra hem.

Donut kan ibland tycka att den stora världen är lite läskig så han kommer behöva stöd av sin familj vid dessa tillfällen. Han behöver mycket trygghet och träna upp sitt självförtroende.
Charmtrollet Donut gillar att hjälpa till med matlagningen och smakar gärna på ingredienserna.

Donut har medfödda förändringar i ryggkotorna. Vi ser inga symptom på detta idag. Men det förhöjer risken för artros och ryggproblem i framtiden.

Söker du en kompis att dela vardagen med och har stor plats i sängen så kanske Donut är din framtida familjemedlem. Tveka inte att skicka in en intresseanmälan på charmtrollet.

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.