Basse


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 35 cm
Ålder: 2 år
Vikt: Ca 30 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv och social
Placeringsort:Staffanstorp
Om Basse:

Basse är en busig kille som även älskar att mysa. Han sitter gärna i knäet och är omedveten om sin storlek. Hans favoritplats är i soffan nära ett fönster så att han kan titta ut och ha koll på omgivningarna. 

Han har lätt för att bli exalterad och kan då gå upp i varv, han kan börja nafsa i armar, kläder och händer. Detta är något Basse har fått träna mycket på under sin tid här på stallet, att kontrollera sin stress och vi ser en stor förbättring. Han kommer behöva fortsatt träning, hjälp och vägledning att hantera dessa situationer.

Basse är en matmotiverad kille och älskar att få jobba för sin belöning. Han älskar lydnad och skulle kunna bli en stjärna på rallylydnad. Han kommer aldrig tacka nej till en lång skogspromenad eller en promenad i centrum.
Basse behöver också träna mycket på hantering och nya familjen kommer behöva ta denna träningen med ro och göra upp en hållbar plan.

Basse är inte allergiutredd men vi ser en tendens till allergi och han äter därför allergifoder och funkar bra på detta.

Se gärna denna gulliga video på honom från jourhemmet här.

Vi söker:

Basse söker ett hem med hundvana sen tidigare. Han har en ryggsäck med sig som nya hemmet kommer behöva ha förståelse för. Vi som känner honom ser en härlig individ med mycket potential.
Vi ser gärna att hans nya familj har erfarenhet av muskelhundar sedan tidigare. Basse söker ett lugnt hem utan mindre barn där han kan få landa och blomma ut och få lov att stå i centrum.
En viktig nyckel för att Basse ska kunna få landa och utvecklas är trygghet.

Har du hunderfarenhet sen tidigare och ser det som en självklarhet att ta sig an en härlig individ med stor potential till utveckling, tveka inte på att skicka in en intresseanmälan.

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.